Short Story

Doua suflete care se iubesc si se completeaza sunt Diana si Stefan. Unul pentru celalalt, intotdeauna cei doi traiesc momente intense pe care, desigur, le-au aratat si in fata obiectivului si a camerelor de filmat. Juramintele pe care le-au rostit in fata invitatilor au creat o atmosfera intima si speciala. Sesiunea foto a fost parca rupta dintr-un vis.

 

Cadrul in care s-a desfasurat nunta a fost feeric, astfel ca nu m-am oprit din a declansa aparatul foto. Momentul sesiunii de fotografii a fost genial. Ei doi parca erau rupti dintr-un film in care nimeni nu mai conta. Pe fetele lor se citea fericirea pura, privirile lor se intalneau intotdeauna, asa ca nu a fost greu sa realizez imagini de exceptie.

Consider si imi place sa cred ca oamenii au inceput sa perceapa diferit fotografia de eveniment. Sunt depasite vremurile in care mirii, spre exemplu, trebuie sa petreaca ore in sir pentru a se fotografia in “pozitia drepti” alaturi de fiecare invitat al nuntii. O fotografie de succes in zilele noastre trebuie sa aiba consistenta emotionala, prin surprinderea naturala a cadrelor.

Le multumesc mirilor pentru momentele petrecute si pentru ceremonia deosebita la care am luat parte. Va doresc sanatate, iubire si fericire. Imaginile capteaza perfect evenimentul.

 

Casa de piatra Diana si Stefan! Sper sa ne revedem si la botez! Daca doresti sa vizualizezi fotografii de botez click aici.

Laurentiu Pirnea – Casa de fotografii